Välkommen till Momentum discs


Momentum Discs är ett nytt företag som ägs av ett antal partners som köpte upp varumärket Momentum Discgolf. Vår breda erfarenhet kommer att hjälpa oss skapa en produkt med hög kvalitet och snygg design. Som svenskar så är vi stolta över vår svenska design historia och nu vill vi få med det in i discgolfsvärlden, det är därför ni kommer se att våra bas utgåvor kommer ha en minimalistiks och clean design tryckt på discen. 

Med erfaranhet från produktionssidan inom plasttillverkning och den kommersiella sidan av discgolf så vill vi utveckla de bästa discarna som finns på marknaden, vår R&D kommer arbete oförtrutet för att driva vårt företag och denna sport framåt.

Vi startar detta nya företag med våra heritage discar bestående av två discar som bygger på Pretty fly och Slim, men vi är redan igång med att ta fram vår första egna disc som ska visa vilka Momentum Discs är på riktigt!

Vill du läsa mer om oss?Klicka här

Nyheter

50440
Är du ute efter en högkvalitativ produkt som levererar enastående prestanda? Ditt sökande är över med Dispatch som är här för att revolutionera din upplevelse. Vad sätter Dispatch isär från konkurrensen?…